<

У Володимирі на вулиці викинули гору вживаного взуття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 15.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
2496
/ Коментарі відсутні

Невідомі викинули гору вживаного взуття на вулиці Сагайдачного у Володимирі з 11-го на 12-те листопада.

Світлини розпарованого взуття оприлюднила у соцмережах мешканка міста Тетяна Пащенко, – пише КП “Полігон”.

“З четверга на п’ятницю на територію нашого подвір’я по вулиці Сагайдачного, 53, якийсь “доброчинець” привіз (бо принести він би не зміг) 4 великих сміттєвих мішки зі взуттям”, – написала жінка.

Адміністрація КП «Полігон» попереджає, що в разі виявлення фактів засмічення території громади, майданчиків для сміттєвих контейнерів та прилеглих до них територій інспектори комунального підприємства будуть змушені притягувати володимирчан до адміністративної відповідальності.

А також нагадують, що статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб та підприємців – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн). Протоколи про ці порушення мають право складати уповноважені особи виконавчого комітету.

Такими особами тепер, згідно з рішенням виконкому Володимир-Волинської міської ради, є інспектори КП «Полігон».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер