<

У Володимирі на 34 тис.грн оштрафували водія під наркотиками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 27.02.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1133
/ Коментарі відсутні

У Володимирі відбувся суд на водієм Мазда-6, який повторно керував автомобілем під впливом алкоголю чи наркотичних речовин.

Про це йдеться у постанові володимирського суду від 21-го лютого.

Зазначається, що 26-го вересня минулого року о 23:57 у Володимирі на вулиці Луцькій водій керував автомобілем Мазда-6, перебуваючи в стані наркотичного сп`яніння. Огляд проводився у медичному закладі.

Порушник не погодився із протоколом, який склали поліцейські і заявив що він не керував транспортним засобом. Підтвердив факт того, що 27-го серпня 2022 року його вже притягували до адміністративної відповідальності у Львові за ст. 130 ч.1 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння). Суддя критично поставився до тверджень водія про те, що він не керував автомобілем Мазда-6, оскільки з відеозапису вбачається, що факту керування транспортним засобом останній не заперечував.

Адвокат водія хотів подати клопотання про закриття справи через неточності в даті та назві вулиці. Проте суддя зауважив, що з висновку щодо результатів медичного огляду від 26-го вересня 2022 року, водій перебував у стані наркотичного сп`яніння. Також суддя вважає, що виправлення механічної описки чи формальної неточності у статусі вулиці або нечітке прописування дати, не може ставити під сумнів факт вчинення правопорушення, доведене належними доказами.

В результаті суд визнав чоловіка винним у скоєні правопорушення, передбаченого ст.130 ч. 2 КУпАПта та присудив йому штраф у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34 000,00 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки. А також стягнув в дохід держави 536,80 грн. судового збору.

Фото на головній – ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер