<

У Володимирі майбутні студенти пройшли тренінг на тему написання мотиваційного листа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:04 | 12.07.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
263
/ Коментарі відсутні

Що таке мотиваційні листи, правила їх написання, цінність та лайфхаки – основна тема зустрічі випускників та старшокласників шкіл нашої громади із представницею Klitschko Foundation Софією Тарасюк , яка днями відбулася у КМЦ.

Ще донедавна мотиваційні листи – інформація про особисту зацікавленість абітурієнта у вступі на певну освітню програму, були обов’язковими до написання лише при вступі у закордонні виші. Сьогодні ж вони набувають популярності й у багатьох українських ВНЗ, – йдеться на сайті Володимира.

Тож аби навчити володимирських старшокласників усім тонкощам вдалого мотиваційного листа,  активні учасниці ГО «Простір ВВ» Марія Ряба та Анастасія Білик запросили на зустріч представницю Klitschko Foundation  Софію Тарасюк – людину, яка попри свій юний вік написала уже чимало мотиваційних листів, тож нині залюбки ділиться досвідом.

Учасники заходу обговорили вимоги щодо написання цього документу, який цьогоріч вперше відіграватиме важливу, а подекуди вирішальну роль під час вступної кампанії. Також поспілкувалися учні і про можливості для молоді, які сьогодні відкриваються як в Україні, так і за її межами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер