<

У Володимирі із першим великим сольним концертом виступить талановитий та харизматичний YAKTAK

18:36 | 25.04.2023 / Володимир / /
Перегляди
926
/ Коментарі відсутні

Його голос закохує з перших нот, а його пісні залишаються в серці вже після першого прослуховування. 3-го травня у Володимирі із першим великим сольним концертом виступить талановитий та харизматичний YAKTAK.

YAKTAK — це поп, реп, рок в одному поєднанні. Він не має стильових кордонів, але має своє чітке бачення.

У молодого виконавця, який вже встиг стати надзвичайно популярним серед шанувальників, є велика амбітна ціль — витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Не мовчи», «Чекає вдома», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті» з легкістю залітають в тренди YouTube, збирають мільйони переглядів та завойовують серця слухачів.

Ще однією особливістю YAKTAK є гітара. На кожну композицію вона одягається у образ, який перегукується із піснею, із словами та музикою, що звучать.

“Пісні YAKTAK влучно поєднуються з життєвими переживаннями кожного з нас! Адже він співає мовою душі, тож у нього є що Вам сказати” – запрошують на концерт організатори VINIL Concert agency.

Квитки можна придбати за посиланням. Поспішайте, місць лишилось дуже мало!

Концерт у Володимирі є частиною всеукраїнського туру Ярослава, також концерти відбудуться в таких містах : Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Чернівці, Ковель, Хмельницький, Вінниця та багато-багато інших!

*Частина коштів з концерту буде відправлена на збройні сили України, а також на концерті буде ініційований збір коштів на авто для сил спеціальних операцій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер