<

У Володимирі готуються до опалювального сезону: на одну із котелень доставили новий генератор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:03 | 21.10.2022 / Володимир / , /
Перегляди
702
/ Коментарі відсутні

У Володимирі готуються до опалювального сезону в умовах війни. 21-го жовтня на одну із котелень міста доставили новий дизельний генератор вартістю майже мільйон гривень.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці міста.

На підприємство «Володимиртепло» доставили дизельний генератор потужністю 150 кВт, який придбали за кошти бюджету громади в сумі 976 тисяч гривень.

Обладнання, що буде забезпечувати найбільшу твердопаливну котельню міста, є дуже компактним. У разі аварійного відключення світла даний прилад за лічені секунди може розпочати роботу та забезпечити безперебійне постачання тепла.

Генератор того ж виробника потужністю 25 кВт уже є на балансі підприємства. Він також був придбаний за кошти міського бюджету та досить добре себе зарекомендував.

” На попередній сесії міської ради були виділені кошти на придбання генераторів для комунальних підприємств громади, аби забезпечити їх надійну роботу в умовах війни. Сьогодні один з таких генераторів, який забезпечить безперебійну подачу тепла у домівки жителів громади, доставили на найбільшу котельню міста.

Напередодні підприємство “Володимиртепло” також отримало генератор потужністю 10 кВт від нашого уже міста-партнера Мальборк. Також запити щодо трьох генераторів подано ще в межах проєкту USAID “ГОВЕРЛА”, – повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Як зазначив керівник КП “Володимиртепло” Сергій Коба, станом на 21 жовтня на підприємстві є три генератори з різною потужністю, яких, на його думку, у разі надзвичайної ситуації буде достатньо, аби забезпечити за потреби роботу котелень. Всього у громаді налічується 19 котелень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа