<

Стадіон, сквер, тротуари на Зимнівській: що буде з оновленням інфраструктури у Володимирі під час війни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 22.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1734
/ Коментарі відсутні

У Володимирі постараються завершити роботу на інфраструктурних об’єктах, які почали виконувати минулого року. Реалізацію нових проєктів, які були заплановані на 2022 рік, через війну поки призупинять.

Про це повідомив на брифінгу 22-го березня міський голова Володимира Ігор Пальонка.

“Сьогодні ми взяли паузу на всі наші інфраструктурні проєкти. Але те, що почали робити варто завершити”, – зазначив мер.

Йдеться про стадіон, сквер на розі вулиць Небесної сотні, Князя Василька та Устилузької.

“Деякий час почекаємо, побачимо, що відбуватиметься у державі. Якщо ситуація стабілізується, то будемо старатися завершити ті роботи, які почали минулого року.

Що стосується великого майданчика у Слов’янському парку, елементи для якого уже закупили минулого року, але не встановили через несприятливі погодні умови, то там планували облаштувати цілу відпочинкову зону із різним спрямуванням.

“Була замовлена проєктно кошторисна документація, але підприємець, який мав її виготовити наразі виїхав за кордон. В звязку з цим наразі виникла затримка. Ми хочемо зробити все разом, щоб потім не треба було переставляти, тому доведеться почекати”, – додав Пальонка.

Разом з тим також є закуплені елементи для майданчика в парк “Княжий”, їх планують встановити уже найближчим часом.

Що стосується вулиці Зимнівської, де минулого року тривали ремонтні роботи, то нещодавно проводились переговори зі Службою автомобільних доріг Волині. Наразі там вкладений нижній шар асфальтного покриття, замінили бордюри, встановили вуличне освітлення, яке ще не функціонує. Окремо обговорювали тротуарні доріжки для пішоходів, вирішили, якщо Служба автомобільних доріг не посприяє їх облаштуванню, то міська рада буде намагатися їх зробити власними силами, хоча б з однієї сторони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа