<

У Володимирі близько 50 підприємців відмовляються демонтувати заборонену рекламу

12:18 | 6.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
7543
/ Коментарі відсутні

Зовнішній вигляд центральної частини Володимира має бути естетичним та привабливим, а вивіски на будівлях – сприяти покращенню візуальних якостей міського середовища, збереженню автентичності та туристичної привабливості головної вулиці.

Відповідно до рішення Володимирської міської ради №12/17 від 23.12.2021 (зі змінами) в історичному ареалі міста заборонено розміщувати зовнішню рекламу, повідомляють на фейсбук-сторінці міста.

У зв’язку з цим управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів спільно з муніципальною вартою розпочали роботу з власниками зовнішньої реклами, інформуючи їх про необхідність демонтажу.

Зазначають, що частина забороненої реклами була демонтована відразу після попередження (близько 15 суб’єктів господарювання зняли рекламні банери з будівель), яким дякуємо за розуміння. Однак, на жаль, не всі власники погоджуються з демонтажем (таких близько 50-ти).

Відтак працівники муніципальної варти та представники управління містобудування проводять у Володимирі повторний рейд, після якого у разі відсутності реагування будуть складені відповідні адміністративні протоколи.

З правилами розміщення зовнішньої реклами можна ознайомитись за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер