<

У центрі Володимира хочуть збудувати багатоповерхівку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 21.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
5679
/ коментарів 6

На перехресті вулиць Ковельська-Генерала Шухевича-Професора Бобка у Володимирі обговорюють зведення чотириповерхового будинку.

Про надання дозволу на розроблення детального плану будівництва говорили 20-го вересня на засіданні постійної комісії з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу, – повідомляють на сайті міста.

Так, під час розгляду питання про надання дозволу на розроблення детального плану території обмеженої вулицями: Ковельська-Генерала Шухевича-Професора Бобка, була представлена візуалізація будівництва 4-поверхової будівлі.

Члени комісії вирішили зробити виїзд на дану територію, щоб проінспектувати земельну ділянку, а також перевірити чи створені для майбутньої забудови всі умови та норми згідно з чинним законодавством.

Спочатку подейкували, що ймовірно забудова буде розміщуватися неподалік АТБ, де розчистили ділянку. Також називають місце неподалік ринку та пам’ятнику УПА.

Нагадаємо, влітку презентувала проєкт розбудови житлового комплексу на 460 квартир по вулиці Луцькій у Володимирі.




коментарів: 6
  1. Краще б парковку зробили. Біля АТБ в сторону автостоянки ні пройти не проїхати. Де громадські обговорення?

  2. Ага,куплять ділянку і зроблять парковку.Може ти купиш і віддай під парковку?

  3. Парковка замість житлового будинку?! Ото розумник! Егоїст який думає лише за власну зручність,бо корито своє не має де поставити!Місто в застої вже багато років! Добре хоть будинки нові почали зводити!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер