<

У Володимирі безпритульних тварин можна записати на безплатну стерилізацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 26.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
384
/ 1 коментар

Відповідно до програми регулювання чисельності безпритульних тварин на 2022-2024 роки передбачається проведення комплексу заходів, направлених на зниження чисельності безпритульних тварин, зокрема шляхом стерилізації.

Дана програма ґрунтується на принципах гуманного
ставлення до безпритульних тварин і запобігання жорстокому поводженню з ними, повідомляють на сайті Володимира.

Регулювання чисельності безпритульних тварин у межах програми здійснюється методом біостерилізації з подальшими вакцинацією та ідентифікацією мікрочипами міжнародного стандарту ISO 11784/11785, кліпсуванням та поверненням тварини до ареалу попереднього перебування (місця вилову) для вільного проживання або прилаштуванням до нової сім’ї.

Стерилізація тварин проводиться на базі Володимирської міської державної лікарні ветеринарної медицини, що знаходиться на вулиці Кобзарській, 1.

Якщо у вашому дворі мешкають безпритульні тварини, якими ви опікуєтесь, можете звернутись до адміністратора муніципального реєстру за номером телефону 0932377362, аби залишити заявку про необхідність стерилізації.

Програмою регулювання чисельності безпритульних тварин, яка передбачає стерилізацію за кошти місцевого бюджету, можуть скористатись і власники  домашніх тварин, які опинились у складних життєвих обставинах або ж належать до пільгових категорій.    

Важливо!

– доставлення тварин до ветеринарної лікарні здійснюють власники, куратори, опікуни;

– котики мають бути в переносках (або залишатися в машині поки ви не візьмете переноску в адміністратора);

– час операції призначає лікар;

– всі тварини, що стерилізуються за цією програмою, їдуть додому в той же день. Ветеринарна лікарня не може забезпечити їхню післяопераційну перетримку.

– власники/куратори, опікуни повинні мати з собою документи, що підтверджують особу для участі в програмі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа