<

У Володимирі без земельних робіт, по-новому, прокладають водопровід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 29.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
1317
/ Коментарі відсутні

27-го вересня розпочалися роботи по укладанню нового водогону, який дозволить стабілізувати тиск води на вулиці Володимира Великого у Володимирі.

Нещодавно на об’єкті розпочались підготовчі роботи, а 28-го вересня, працівники проклали перші метри нового водогону, повідомляють на сайті міста.

Представники підрядної організації, комунальних служб та енергопостачальних підприємств обговорили послідовність укладання водогону від водопровідного колодязя по вулиці Кобилиці через вулиці Григорія Косинки, Гуденка, Георгія Проскури до підвищувальної установки, розташованої поблизу житлового будинку на вулиці Володимира Великого.

Новий водогін допоможе стабілізувати тиск води за рахунок нового водопроводу, а також під’єднати до нього вищевказані вулиці.

Протяжність нової мережі становить 726 метрів, діаметр труби – 110 мм. Роботи проводить ТзОВ “БУДІВЕЛЬНІ СПОРУДИ МІСТА”, який здійснює безтраншейне прокладання водопроводу, основна особливість якого полягає у відсутності необхідності  проведення земельних робіт.

Виконуються роботи методом горизонтально-спрямованого буріння з метою збереження дорожнього покриття та родючого шару ґрунту в місцях проходження трубопроводу. Завдяки мінімальним порушенням благоустрою пришвидшиться термін виконання робіт з наступним підключенням чинних мереж до нового водопроводу.

Працівники Володимирського УВКГ перед тим, як дістатися до колодязя, що по вулиці Кобилиці, змушені були розчищати стихійне сміттєзвалище, що зайняло чимало часу, але це потрібно було зробити, аби надалі підрядна організація змогла приступити до виконання робіт. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер