<

У Володимир-Волинський призначили третього суддю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 26.09.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
65
/ коментарі 3

Указом Президента України №410/2016 «Про призначення суддів» від 24 вересня 2016 року на Волині призначені троє суддів. Один з них буде працювати у Володимирі-Волинському. 

Згідно з документом, строком на п’ять років у Володимир-Волинський місцевий загальний суд призначений на посаду судді – Вітер Ігор Романович.

Вища рада юстиції прийняла рішення “Про внесення подання Президентові України про призначення Вітера І.Р. на посаду судді Володимир-Волинського міського суду Волинської області вперше” ще 17-го вересня 2015 року. 

Витяг з рішення:

Вітер Ігор Романович, громадянин України, ______ року народження.        У 1999 році закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю «правознавство». Має стаж роботи у галузі права після здобуття вищої юридичної освіти більше трьох років. Понад десять років проживає в Україні, володіє державною мовою і склав кваліфікаційний іспит.

Варто зазначити, що міський суд залишається недоукомплектованим. За даними Вищої кваліфікаційної комісії суддів України у Володимир-Волинському суді повинні здійснювати правосуддя 7 суддів, а фактично цю роботу виконують 2 “представники Феміди”.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа