<

У Володимир-Волинському жінка з підвального приміщення викрала 15 кілограмів міді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 23.09.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У ніч на четвер у Володимир-Волинському з підвалу житлового будинку невідома особа викрала 15кг брухту міді, завдавши шкоди власнику на майже 1,5 тис. грн.. Поліцейські знайшли злодійку та відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Учора, 22 вересня, до Володимир-Волинського відділення поліції надійшла заява від 49-річного місцевого жителя. Чоловік повідомив, що напередодні вночі обікрали його підвал.

Поліцейські з’ясували, що невідома особа, шляхом вільного доступу, з підвального приміщення будинку викрала 15 кг брухту міді. Сума завданого збитку становить 1 тис. 350 грн..

Правоохоронці встановили особу, котра скоїла дане правопорушення. Злодійкою виявилась 52-річна жінка без постійного місця проживання. Викрадене вилучили та повернули власнику.

Цього ж дня у Іваничах поліцейські знайшли злодія, котрий викрав у працівниці банку мобільний телефон вартістю 1 тис. грн.. Ним виявився 64-річний пенсіонер, житель села Біличі цього ж району. Викрадене вилучили та повернули власниці.

За даними фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок