<

У Володимир-Волинському відділі поліції відкрили відремонтований ізолятор тимчасового тримання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 18.07.2018 / Володимир /
Перегляди
48
/ коментарів 6

18-го липня у Володимир-Волинському відділі поліції відкрили ізолятор тимчасового тримання. Також відділ отримав новенький автозак. 

Унаслідок реформативної політики поліції у 2017-му році було створено у Володимирі-Волинському відділ поліції, замість відділку, який був підконтрольний Нововолинському відділенню. Таким чином виникла потреба в облаштуванні ізолятора тимчасового тримання.

“Наявність ізолятора має дуже велике значення для функціонування відділу поліції”, – зазначив начальник Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області Михайло Бобик.

Для функціонування ізолятора потрібні були додаткові працівники. Тепер загальний штат відділу налічує 27 осіб.

На капітальний ремонт ізолятора було виділено кошти з міського бюджету у розмірі 698 тисяч гривень, також 1 мільйон надійшов з держбюджету.

18-го липня аби подивитися на результати ремонту до відділу завітав начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига, міський голова Петро Саганюк та інші.

Разом з новим ізолятором Володимир-Волинський відділ поліції отримав і нове спеціальне авто для перевезення осіб, які перебувають в ізоляторах тимчасового тримання. Авто нове та оснащене усім необхідним.

“Подія є знаковою і для поліції, і для регіону. Усі виконані на даному етапі роботи зроблено згідно європейських стандартів.  Я в особі керівництва національної поліції дякую усім за сприяння і розуміння, за підтримку. Національна поліція буде працюваюти і в подальшому над ремонтом і відкриттям приміщеннь нового зразку в області. Сьогодні стоїть ще одне завдання – забезпечити транспортом такі ізолятори.  У Володимир-Волинському відділі вже авто є”,  – сказав Петро Шпига

Освятити нове відремонтоване приміщення запросили єпископа Володимир-Волинського і Турійського Матфея. Після урочистого перерізання стрічки керівництво поліції, представники влади змогли оглянути будівлю ізолятора зсередини. На жаль, робити фото та відео-запис у приміщенні заборонили.




коментарів: 6
    • ну вже тепер є де при потребі пану Саганюку помістити політичних опонентів та місцеву опозицію . Мабуть Сам же прийшов оглянути приміщення як все зроблено , щоб бодай чи немає можливості звідки комусь дременути ( якщо можливо по свому дзвінку куди подаде його критик )… А за ці гроші з місцевого бджету можна б і робити ремонт вулиці , чи накрити дах багатоповерхівки та ще багато корисніших справ в місті ???

      • що ви мелете? сидіти вдома і вирішувати на що витрачати кошти то не Ваше діло! місту потрібен ІТТ, бо ж Ви не цікавитесь де обвинувачених залишати. не завжди ж є можливість їх везти в СІЗО аж у Луцьк, буває суд пізно і не встигають. але Вам людям завжди не вгодиш!!!

        • до М. В статті 87.Бюджетного кодексу України зазначено , що видатків, що здійснюються з Державного бджету належать видатки на
          1Державне управління .
          2.Законодавчу владу
          3…
          4….
          6. Правоохоронну діяльність
          Туг ніхто не збирається з Вами сперечатись ,чи потрібен чи не потрібен місту цей ізолятор . Справа тут в іншому – частина коштів освоєні з міцевого бюджету , а це не допустимо. І ким і де освоєно – в поліції, тобто в установі , яка повинна строго дотримуватись чииних законів України ??? І далі вже до деяких працівників поліції, які пішли на порушення, підходить стаття Кримінального Кодексу 365 – Перевищення службових повноважень. І далі ще цікавіше – хіба може поліція , яка сама порушує чи спричиняє порушенням законів , чи приймає участь у порушенні законів -бути гарантом забезпечення охорони прав і свобод.людини, власності і т.д…

  1. Європейське місце – європейський “обезьянник” І грошей не шкода з міського бюджету на таке дати. Як на лампочку вкрутити чи 200 метрів вулиці поремонтувати, так не хватає. А тут – на, строй ізолятор. Дійсно, складається враження, що туди запихувати будуть усіх, хто не так чхає, як угодну князю…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер