<

У Володимир-Волинському РБК урочисто відзначили День місцевого самоврядування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 2.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
14
/ коментарі 3

2-го грудня у Володимир-Волинському районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні. 

Після звучання Державного Гімну України, учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у зоні проведення АТО.

Розпочинаючи урочистості, до присутніх у залі звернувся голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук. У своєму виступі він наголосив на важливій ролі органів місцевого самоврядування у соціально-економічному розвитку району, тісній співпраці всього депутатського корпусу задля громади нашого краю.

Кращі працівники органів місцевого самоврядування, депутати районної ради, місцевих громад району були нагороджені Почесними грамотами і подяками районної ради та райдержадміністрації.

До привітань долучився й помічник народного депутата Андрій Бокоч,  який зазначив, що органи місцевого самоврядування найбільше впливають на покращення рівня життя та розвиток громад.

Святкового настрою всім присутнім додали музичні вітання колективів і солістів району.

img_0919
img_0923
img_0929
img_0932
img_0946
img_0948




коментарів: 3
  1. цікаво , а як відзначали День місцевого самоврядування місцева Влада м.Володимир-Волинського на чолі з мером , можливо десь там подалі від громадськості , адже свято без чарки не свято ,а можлива ситуація , що може знайтися пані Рубанова , або її подібна особа і викличе поліцію , ну а та може закувати всіх у наручники , як це в нас в місті буває за вживання і за невживання алкоголю , ну а у владі є достатнє кадрів , які можуть добре хильнути ( подивіться які вони часом сидять на нарадах в білому домі і дихають як змії -гориновичі , але не вогнем а чимось іншим ) і що тоді буде … скандаль на все місто…

  2. слухай ти, жучара пришелепкуватий, шо ти мелеш? як ти бухарик, то не значить шо всі такі

  3. Сидівши в залі РБК було видно,що за влада прийшла в наш район.Депутатів можна було на пальцях перерахувати і возвеличувала Алла Романівна своє Зимно і конвертами і подяками.А коли одного сільського голову з району відправили на схід в АТО,то навіть ніхто і не згадав.Богу дякувати,що прийшов живий і здоровий,та ще й з посади звільнили.Ганьба і Гуку,і Мельник,і Василець.Трохи не тим вони займаються,коли лізуть в культуру.До чого дожилися,що РБК без директора,без ОцалюкЛ.М.Таку владу на мило або ще краще на Схід там таких також треба!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер