<

У Володимир-Волинському районі вітчим убив пасинка сокирою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 17.03.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На Волині вітчим вбив пасинка. Подія трапилася у Володимир-Волинському районі. Чоловік сокирою вдарив пасинка по голові, коли він спав. Тепер йому загрожує до 15-ти років в’язниці.

За даними прес-служби, до чергової частини міськвідділу міліції звернувся житель району. Чоловік повідомив, що у помешканні односельчанина виявив мертвим його 43-річного пасинка, – пишуть волинські правоохоронці.

Правоохоронці прибули на місце події та почали проведення першочергових слідчих дій, відпрацьовуючи кілька версії події. При спілкуванні із місцевими жителями міліціонери з’ясували, що не бачили потерпілого кілька днів у селі, а коли прийшли додому, на порозі застали 53-річного вітчима, котрий ледь тримався на ногах. Чоловік сказав, що пасинка в будинку немає. Обійшовши обійстя, односельчани знову повернулися до хати, де в кімнаті на ліжку виявили товариша мертвим із тілесними ушкодженнями голови.

Вітчима потерпілого, який знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння, доставили у міськвідділ міліції. Згодом чоловік зізнався, що вбив пасинка, коли той спав.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від семи до п’ятнадцяти років в’язниці.

colwidth-f9d14ff7c0d981f7d142b0f9aa090a66




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок