<

У Володимир-Волинському педагогічному коледжі у день народження видатного педагога пили каву та пригадували його поради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 28.09.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Осінній день, 28-го вересня зібрав у саду Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського викладачів та студентів на творчий і натхненний захід. Тут, уже традиційно, у день народження видатного українського педагога Василя Сухомлинського усіх гостинно пригощали кавою, дарували вірші, музику і пісні, а також малювали кавою картини, несли слова повчання майбутньому поколінню педагогів.

Ініціатор проведення заходу і головний організатор – викладач Володимир-Волинського педагогічного коледжу Лідія Катинська. Події не відбулося би без активної участі студентів-учасників наукового студентського товариства з педагогіки та психології.

“Уже третю осінь збираємося у коледжанському саду. Кожна зустріч у нас тематична. Перша зустріч була про відданість вчителя роботі, друга – про громадянську позицію коджного з нас. А сьогодні говорили про те, що нам не треба меж, не треба ненависті і образ. Навіть студенти часто мають образи. Часто головна причина їх- це оцінка. Проте це лише додаткове мірило, але настільки западає у душу і не дає дитині почуватися щасливою. І ми маємо культивувати розуміння, що життя треба жити в любові”, – розповіла Лідія Катинська

Запросили на кавування друзів, серед яких і вихованці громадської організації “Берег Надії”, з якими хотіли поділитися теплими емоціями, донести кілька життєвих порад, гарно провести час і отримати натхнення на подальшу роботу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер