<

У Володимир-Волинському міському та районному партійних осередках “Свободи” змінилися керівники

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:02 | 14.03.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Володимир-Волинський міський та районний осередки політичної партії змінили керівників. Зокрема ротації відбулися 2-го та 12-го березня на місцевих партійних конференціях.

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук свободівка Ярослава Вознюк.

“2 березня в роботі конференції взяв участь очільник обласної організації Анатолій Вітів. Саме Анатолій Вітів вніс кандидатуру Павла Карпюка на посаду голови районної організації, який і був обраний на цю посаду рішенням конференції.

Павло Карпюк є депутатом Володимир-Волинської районної ради протягом двох скликань, головою фракції ВО «Свобода» у районній раді. Займається підприємницькою діяльністю, після подій Революції Гідності, з 2014 року по 2015 рік, був обраний заступником голови Володимир-Волинської райради.

У неділю, 12 березня, під головуванням новообраного керівника, конференція продовжила свою роботу і делегати затвердили районний комітет у складі шести осіб та розподілили посади заступників керівника.

На конференції також була присутня Ганна Фурман, яку рішенням партії було призначено на посаду голови Володимир-Волинської міської організації ВО “Свобода”. Вона подякувала за роки плідної праці, адже багато років очолювала районну організацію. Ганна Фурман наголосила, що і міська, і районна організації будуть працювати спільно та конструктивно, адже ділити їм нічого. Однопартійці подякували Ганні Фурман за роки плідної, титанічної роботи із розвитку районного осередку націоналістичної сили та побажали успіхів у розбудові міської організації.” – йдеться в дописі.

Нагадаємо, що попередньо Ганна Фурман очолювала Володимир-Волинський районний осередок ВО “Свободи”. Однак, 14-го лютого тодішній керівник міського осередку партії Сергій Коба повідомив, що склав партійний квиток.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер