<

У Володимирі-Волинському теплокомуненерго отримало нового керівника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:54 | 3.05.2017 / Володимир /
Перегляди
46
/ коментарів 12

3 травня розпорядженням міського голови призначено нового керівника ПТМ “Володимир-Волинськтеплокомуненерго”. Ним став Сергій Коба.

Сергій Коба має досвід роботи на керівних посадах на промислових підприємствах. Працював, зокрема, митним брокером на підприємстві “Гербор-Холдинг”, обіймав посаду директора заводу прод.товарів. Освіта вища технічна. Одружений, виховує двох синів, – йдеться на сайті міської ради.

Нового директора комунального підприємства теплоенергетики колективу представив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук

Всі ви знаєте, наскільки непростою зараз є ситуація в державі, зокрема, й у сфері теплоенергетики. Відомо вам і про ситуацію на самому підприємстві, про невідшкодовані державою мільйони гривень за використані пільги по субсидіях, – звернувся Ярослав Матвійчук до членів колективу підприємства. – В такий складний час Сергій Анатолійович, маючи досвід кризового менеджера, погодився очолити підприємство, разом із вами стабілізувати тут ситуацію, а з часом і вивести ПТМ “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” на якісно новий рівень роботи. Тож бажаю всім вам успіху.

Сам Сергій Коба, знайомлячись із колективом, який очолив, відзначив, що сподівається на тісну співпрацю, взаєморозуміння, й допомогу кожного, хто бажає бачити ПТМ “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” успішним і процвітаючим.

Нагадаємо, що днями Ганна Рубанова написала заяву на складання з себе повноважень директора.




коментарів: 12
  1. Спочатку дерибанили бюджет, перебігали від партії, а тепер домовиться з Жуком… Цікава перспектива для дерибану тепломереж…

    • Сумнівно , що Коба зможе домовитись з Жуком про дерибан теплокомуненерго , а от щодо спільної роботи на користь колективу підприємства та громади міста варіант такої угоди цілком можливий , якщо він буде потрібний Кобі…

      • Така мова ,Я.І вже була ,коли п. Рубанову призначили. На скільки вистачило? на 2 тижні. Такі як ви нізким не зживуться.

  2. В князівстві мараз прогресує небаченими темпами! І Саганюк вже не ворог)))

  3. не думаю …, мужик з мужиком по роботі завжди можуть порузімітися , ну в крайньому випадку знайдуть мову за 100- грамами , а що баба – випив жук чи не випив 100 грам , зразу викликає поліцію і з допомогою Будневського в наручники , хіба ж це метод шукати компроміси …

  4. А як же екс-сволотівець буде робити на двох роботах – і на папіросній фабриці і на котельнях? Не уж то думає що папік чи його синок за посільний труд пол царства віддасть? А фігу))))))

  5. Кризисный менеджер- що спас когось чи підняв з дна бізнесу?Людина має бути специалістом,тим більше в такій сфері як забезпечення теплом міста,в колективі і крім Жука можна найти амбітного керівника який бачить і знає проблеми на власному досвіді, а не людину яка далека до цього і поняття не має що і як робити.

  6. Що вже і Коба не підходить? А може треба почати вже працювати!!! Який цікаво вам потрібен директор?

  7. Директор должен быть специалистом, а не с высшим образованием (техническое ето общая фраза) интересно какая специальность у него ,а в общем цирк зделали хоть бы раз конкурс,проверили уровень грамотности у претендентов на должность.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа