<

У Володимир-Волинській лікарні виявили порушень на майже 143 тисячі гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 16.09.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під час ревізії фінансово-господарської діяльності Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму 142,5 тисячі гривень.

Про це інформує прес-служба Держфінінспекції у Волинській області, пише VIP.

Зокрема, встановлено недоотримання районним бюджетом доходів на загальну суму 29,5 тисячі гривень внаслідок неперерахування сум утриманої зарплати та надане в оренду майно. Бухгалтерія медичного закладу не дотримувалась законодавства з оплати праці, що призвело незаконної виплати заробітної плати на загальну суму 70,9 тисячі гривень.

Встановлено переплату підрядникам за ремонтні роботи, понаднормове списання матеріальних цінностей та інші втрати на суму відповідно 26,9; 8,0 та 3 тисячі гривень. Окрім того, ревізією встановлено, що в акушерському відділенні ТМО в 2012 – 2015 роках введено 16,5 посад лікарського, середнього та молодшого персоналу, які штатними нормативами для цього відділення не передбачені.

Розрахункова сума витрат загального фонду кошторису на утримання понаднормативних посад за середніми окладами відповідної категорії працівників акушерського відділення у вищезазначених роках склала в загальній сумі 1,3 мільйона гривень.

Також, під час ревізії виявлено порушення вимог законодавства у сфері державних закупівель. За недотримання законодавства з фінансових питань на п’ятьох посадових осіб закладу складено протоколи про адмінправопорушення. Про результати контрольного заходу проінформовано ГУДСБЕЗ УМВС у Волинській області та Володимир-Волинську міжрайонну прокуратуру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер