<

У Володимир-Волинському ВПУ відкрили сучасний зварювальний центр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:31 | 13.12.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ 1 коментар

12-го грудня у Володимир-Волинському вищому професійному училищі відкрили Навчально-практичний центр для підготовки електрозварників.  

На створення центру використали 2 мільйони 285 тисяч гривень.

Екскурсію навчально-виробничими майстернями провів заступник директора з виробничого навчання Андрій Люта. За його словами, у центрі готуватимуть і навчатимуть не тільки студентів. Тут підвищувати свою кваліфікацію зможуть і майстри.

У новій зварювальній лабораторії створено 13 сучасних робочих місць. Кабінет обладнаний апаратом, який у віртуальній доповненій реальності за допомогою спеціальних програм може розрізнити правильність накладання зварювального шва, сповістити про помилки і допомогти виправити їх.

Нова сучасна лабораторія дозволять учням опанувати різні види зварювання. У ній передбачили усі умови для безпечної роботи з приладами. 




один коментар
  1. У відкритті та функцінуванні центру для підготовки зварювальників є все таки позитивний момент для молоді – може щось навчаться і будудь мати змогу знайти роботу чи в Польщі чи в Чехії , в нас же у Володимирі ця влада за 20 років нічого не зробила щоб створювати нові робочі місця для молоді а навпаки при ній вмерли і були порізані на металллом всі підприємства , які були в місті .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок