<

У Володимир-Волинському та Іваничівському районах виявили нові випадки коронавірусу, в Нововолинську – немає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 25.05.2020 / Іваничі, Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

25-го травня у Володимир-Волинському районі підтвердили два нових випадки COVID-19, в Іваничівському – один. В Нововолинську не виявлено нових захворювань на коронавірус.

Станом на 10:00 в Іваничівському районі зареєстровано 15 випадків коронавірусу. З підозрою на захворювання цією недугою – 6 осіб. Одужали 4 особи, – інформують на сайті Іваничівської РДА.

За останню добу на Волині зареєстровано 12 нових випадки захворювання на COVID-19: 3 випадки зареєстровано в м. Ковелі, по 2 випадки – в м. Луцьку, Луцькому та Володимир – Волинському районах, по 1 випадку – в Іваничівському, Камінь-Каширському та Маневицькому районах. Один випадок хвороби завершився летально (Камінь-Каширський район).

В Нововолинську методом ПЛР не підтверджено жодного випадку коронавфрусної хвороби. Станом на ранок у Нововолинську зареєстровано 69 випадків захворювань на Covid-19. Сорок три людини одужали. П’ять випадків летальні, – йдеться на сайті міста.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 15 громадян, хворих на коронавірус, з них 6 – жителі міста, 9 – іногородні: м. Володимир-Волинський – 3, Локачинський р-н – 3, Іваничівський – 2, Горохівський – 1. Зокрема, в інфекційному відділені перебуває 13 пацієнтів: 5 жителів міста та 8 іногородніх, в реанімації – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються  в обласній лікарні, а ще 13 отримують лікування амбулаторно.

Нагадаємо, на Волині 25 травня повідомили про 783 випадки коронавірусу: 12 нових за добу, 1 – летальний




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок