<

У Володимир-Волинському районі змагалися силачі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:51 | 9.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

7-го липня 2019 року в селі Овадне Володимир-Волинського району відбувся відкритий обласний фестиваль з силових видів спорту «Оваднівська спека».

Організаторами даного фестивалю є Оваднівський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Оваднівська сільська рада спільно з Волинським обласним центром ФЗН «Спорт для всіх».

Спортсмени змагались у гирьовому багатоборстві, багатоповторному жиму штанги лежачи та армреслінгу, всього фестиваль об’єднав більше 60-и силачів.

Перемогу в гирьовому спорті у різних категоріях здобули: Макаренко Іван з міста Сарни (до 80 кг), Васинський Роман з м. Вараш (+80 кг), Рабош Оксана з м. Сарни (ривок 16 кг).

В змаганнях з багатоповторного жиму штанги лежачи перемогли: Кісільчук Олександр з м. Дубно (штанга100 кг.), та спортсмени з смт Турійськ Книш Андрій (штанга 75 кг.), Циганков Владислав (штанга 55 кг.), Домашук Максим (штанга 35 кг.), Литвинець Вікторія (штанга 35 кг.), Кобиляж Петро (аматор – штанга 35 кг).

Окрасою Фестивалю стали змагання з армреслінгу, участь в яких взяли більше двадцяти учасників із різних районів Волинської та Рівненської областей. У напруженій боротьбі перемогу здобув Яльницький Ярослав з Зимнівської ОТГ.

На завершення змагань відбулась динамічна естафета в поштовху гирі. З невеликим відривом перемогу святкувала команда Волинської області, друге місце посіла команда Рівненської області, третє місце у команди військової частини А108 села Сусваль.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер