<

У Володимир-Волинському районі затримали рибних браконьєрів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 29.04.2020 / Володимир, Шацьк / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

28-29 квітня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рейди на водні об’єкти Волинської області. Порушення зафіксовано на водоймах Володимир-Волинського, Шацького та Турійського районів.

Про це інформує пресслужба рибоохоронного патруля Волинської області.

Так, 28-го квітня виявлено два грубих порушення правил рибальства на водоймі близько села Березовичі Володимир-Волинського району. Близько шостої години викрито двох громадян, які здійснювали вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями – двома лісковими сітками. В сітках знаходилися 4 екземпляри окуня та 5 екземплярів карася сріблястого, які в живому стані повернуті у природне середовище.

Того ж дня близько 11:00 зафіксовано аналогічне порушення. На річці Турія, поблизу села Селець Турійського району де двоє громадян з гумового човна ловили рибу однією мисиновою сіткою. Порушники не встигли завдати шкоди рибному господарству.

На усіх викритих громадян складено адміністративні протоколи за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до судів для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучено.

29-го квітня під час рибоохоронної роботи на озері Пулемецьке Шацького району було виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено шість сіток, загальною довжиною 500 метрів. Водні біоресурси, що знаходилися у сітках, а саме 7 екземплярів риби карась сріблястий повернуто у природне середовище. Складено відповідний акт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця