<

У Володимир-Волинському районі екоінспектори склали протокол на порушника полювання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 18.01.2021 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

17-го січня працівники екоінспекції провели рейди щодо дотримання природоохоронного законодавства на території Волинської області.

Перевірки відбулись у Шацькому, Володимир-Волинському, Рожищенському, Старовижівському, Ратнівському, Любешівському, Луцькому, Любомльському, Камінь-Каширському, Локачинському, Ківерцівському районах, – повідомляє пресслужба Державної екологічної служби Волинської області.

Інспектори склали 2 протоколи за частиною 1 статті 85 за порушення умов полювання у Володимир-Волинському та Камінь-Каширському районах. Рейди відбулись спільно з Поліцією Волинської області, працівниками УТМР та ВОУЛМГ, Шацького НПП.

“Якщо ви знаєте про екологічні порушення на території Волинської області, повідомляйте за номером “гарячої лінії” (0332) 72-33-96″, – зауважили у пресслужбі екоінспекції.




один коментар
  1. Дуже добре, коли екоінспекція закликає боротись з екологічними порушеннями, повідомляючи про них по телефону гарячої лінії. А ще більш ефективна робота буде, коли жителі нашого краю будуть в разі необхідності повідомляти про бездіяльність екоінспекції по телефону гарячої лінії ті компетентні органи, які контролюють саму екоінспекцію.Що ж, дамо бій не тільки бракон`єрам і вирубникам лісу, але й самим екоінспекторським перевертням, якщо такі вони існують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер