<

У Володимир-Волинському педагогічному коледжі пролунав останній дзвоник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 31.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

31-го травня останній дзвоник пролунав у Володимир-Волинському педагогічному коледжі імені А. Кримського.

Студенти та випускники зібралися в дворі навчального закладу щоб відзначити завершення ще одного навчального року. Привітати студентів прибув секретар міської ради Олег Свідерський, народний депутат Ігор Гузь, священники та рідні.

На правах господаря першим виступив директор навчального закладу Микола Савельєв.

“Ще пролетів один рік. Рік, який залишився в наших душах, і в наших серцях. Ще один рік наблизив кожного із вас до майбутнього диплому. Сьогоднішній випуск є незвичайним. Наш навчальний заклад цьогоріч святкує свої 80 років. Сьогоднішні випускники це – 75 випускники в історії нашого навчального закладу. Я впевнений, що ваше майбутнє буде світлим. Я впевнений, що ваше майбутнє буде щасливим”, – виступив директор Савельєв.

Микола Савельєв вручив подяки, грамоти та відзнаки за досягнення у навчанні випускникам та студентам коледжу.

Наступним до слова запросили народного депутата України Ігоря Гузя.

“Для мене стало доброю традицією бути присутнім на випускному у Володимир-Волинському педагогічному коледжі. Перш за все, я хочу привітати випускників і їхніх батьків. Це свято, тому що діти йдуть далі і шукатимуть горизонти. Я бажаю вам не втрачати оптимізму, ніколи не опускати руки.

Хочу зазначити, за останні 5-ть років з керівництвом вашого закладу склалися гарні стосунки. Мої помічники підрахували, що ми 5-ть разів зустрічалися з колективом. Остання зустріч була за участю міністра освіти – Лілією Гриневич. Вдалося дещо зробити: оця площа, де ми зараз, це спільна наша робота і гімнастичний майданчик у вас на території ми теж допомогли. Ми намітили ще один бар’єр, який маємо спільно взяти – перекриття вашого спортивного залу на який потрібно близько мільйона гривень. я думаю, що ми зробимо все можливе”, – зазначив Ігор Гузь.

Народний депутат також вручив подяки. А також запитав дозволу на спільне селфі із випускниками навчального закладу. Мовляв, минулоріч така фотографія назбирала чимало вподобайок.

Із вітальним словом виступив секретар міської ради Олег Свідерський.

“Шановні студенти, шановні випускники, від імені міського голови та депутатського корпусу, хочу привітати із цим вагомим для вас днем. Дехто з вас отримує дипломи, і завтра стане працювати за спеціальністю. Дехто став на крок ближче, до отримання спеціальності. Хочу побажати вам успіхів та гарного відпочинку на літніх канікулах”, – привітав Олег Свідерський.

На урочистостях були присутні священники, які також дали настанови.

Випускники виконали на прощання із навчальним закладом пісні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця