<

У Володимир-Волинській громаді відновлять опалення в дитсадках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 26.04.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

26-го квітня у Володимир-Волинській громаді відновлять теплопостачання у закладах дошкільної освіти ТГ.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка під час онлайн-звіту про роботу на минулому тижні.

“Ми провели перемовини з облгазом, з теплокомуненерго і, в зв’язку з пониженням температури навколишнього середовища, сьогодні (26-го квітня -ред.) розпочинаємо опалювати всі дошкільні заклади громади”, – повідомив міський голова.

Також Пальонка прокоментував чи відновлюватимуть теплопостачання у школах, які, нагадаємо, з 26-го квітня пішли на дистанційне навчання через низьку температуру повітря в навчальних закладах.

Отож, щодо ситуації зі школами, в зв’язку з приростом кількості захворювань на коронавірус у місті, директори шкіл самостійно вирішуватимуть чи відновлювати очний навчальний процес, зважаючи на епідеміологічну ситуацію у навчальному закладі, зазначив мер.

Як згодом зазначили на сайті міської ради, навчання у школах цього тижня буде проводитись дистанційно, як і планувалось, не лише через низьку температуру, а і кількість хворих на ковід, що за останні дні значно зросла у нашому місті.

Також, цього тижня відновлять постачання гарячої води у багатоквартирних будинках міста. Гарячу воду постачатимуть у четвер та п’ятницю 29-30-го квітня, згідно з графіком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер