<

У Володимир-Волинській громаді обладнали міст через Лугу для зручності пішоходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 26.04.2021 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

У Володимир-Волинському районі на вулиці Лобачинській, що через міст фактично сполучає два села – Федорівка і Заріччя, колись донедавна пролягав понтонний міст, яким пересуватися могла тільки важка техніка. Віднедавна ним змогли й пересуватись пішоходи.

На цьому мосту не було зони для пішоходів. Для жителів навколишніх сіл це роками створювало незручності й вони взялися спільними зусиллями вирішувати проблему, – йдеться на сторінці народного депутата Ігоря Гузя у фейсбуці.

Староста села Заріччя Андрій Самчук розповів, що часто цим мостом користуються діти, які ходять ним до школи.

«Постала проблема в тому, що, наприклад, якщо діти йдуть і водночас їде машина, то їм хоч бери і скачи у воду – жодних відбійників, нічого. Жителі через депутатів звернулися у сільську раду з проханням зробити, щоб через нього можна було нормально їздити й безпечно рухатися пішоходам. Відповідно, ми поробили відбійники – такі собі направляючі, щоб машина чітко по них рухалася і раптово не звернула в сторону. Таким чином люди теж можуть спокійно йти через міст. Збоку для цього зробили спеціальну доріжку. Є і перила, щоб триматися за них під час переходу мосту», – пояснив він.

Сільська рада виділила кошти на матеріали, а за роботу розрахувався Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який плідно співпрацює з нардепом Ігорем Гузем, до якого з цим питанням і звернулися місцеві управлінці.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер