<

У Володимир-волинській галереї художник Павло Юрчук представив свої картини про АТО і не тільки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 19.11.2018 / Володимир /
Перегляди
60
/ 1 коментар

18-го листопада у галереї культурно-мистецького центру відбулося відкриття персональної виставки Павла Юрчука «Ледь абстрактне і трохи військове». 

Павло Юрчук – мешканець Володимира-Волинського, художник і викладач дитячої художньої школи, учасник АТО.

На виставці митець представив нові картини та роботи, які намалював близько семи років тому. До них відноситься здебільшого графіка, виконана на папері великого формату: дуже тонкі і детальні роботи, в яких знаходиш після довгого споглядання усе нові і нові елементи. Роздивлятися графічні роботи митця можна годинами.

З новіших робіт Павло представив глядачам живопис та кілька картин про АТО. Зокрема, відвідувачів неабияк здивувала і зацікавила картина «Зелений коридор. Іловайськ».

Охочих завітати на виставку митця було так багато, що не всі змогли одночасно вміститися в галереї.

Виставка Павла Юрчука триватиме у галереї культурно-мистецького центру до 13-го грудня.




один коментар
  1. Вісімнадцятого листопада у галереї мистецького центру м.Володимира-Волинського відбулося відкриття персональної виставки «Ледь абстрактне і трохи військове» молодого художника П.Юрчука.
    Мене дуже зацікавила картина «Зелений коридор. Іловайськ». На його картини можна дивитись годинами. Коли дивишся на картини про АТО, ти відчуваєш всю біль та страждання, які автор пережив на фронті.
    Творчість художника – це велика праця. Душа і серце переплітаються у формах і барвах. Павло Юрчук – багатогранний талант, добрий та щирий, бо такими є його картини. Треба мати великий хист, щоб передати настрій і внутрішнє багатство, суть людини на полотні. Я обов’язково піду на його наступну виставку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер