<

У Володимирі-Волинському обікрали гараж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:11 | 14.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У ніч на 13 травня зловмисник викрав із приміщення гаража 47-річного жителя Володимира-Волинського речі, вартістю понад 9 тис. грн. Особу крадія встановили та затримали співробітники поліції.

Про крадіжку поліцію повідомив потерпілий. У ніч на понеділок, 13 травня, правопорушник пошкодив замок дверей гаража, проник до приміщення та викрав велосипед, запчастини до мотоцикла, 30 л. дизельного пального та 15 л. бензину. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 9 тисяч гривень, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Патрульні із дільничними встановили, що до вчинення крадіжки причетний раніше судимий 30-річний житель Володимира-Волинського. Викрадене майно вилучили.

«За фактом вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Після оголошення волинянину підозри у вчиненні інкримінованого злочину вирішуватиметься питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа