<

Призначили нового керівника Володимир-Волинського водоканалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:58 | 25.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
105
/ коментарі 2

Начальником Володимир-Волинського управління водопровідно-каналізаційного господарства призначений Сергій Луцюк. 25-го жовтня міський голова Петро Саганюк представив колективу нового керівника. 

Сергій Луцюк вже приступив до обов’язків директора водоканалу, – йдеться на сайті Володимира-Волинського.

На зустрічі з колективом він закликав колег працювати і вирішувати проблеми разом. У Сергія Луцюка є великий досвід роботи, він уже проявив себе як керівник, зазначив очільник Володимира-Волинського Петро Саганюк.

“Підприємство дійсно непросте. Вивчивши всі документи, я ознайомився із станом заборгованості та розрахунків. Справді, є багато питань, над якими треба починати працювати.

Про себе скажу, що не є людиною, яка готова рубати одразу з плеча. Ми з вами постараємося розібратися з ситуацією, вникнути в неї, знайти спільно шляхи виходу для того, щоб підприємство працювало і розвивалося, адже від його діяльності залежить якість життя мешканців міста і, відповідно, заробітна плата працівників”, – зауважив директор водоканалу.

Після представлення нового керівника Петро Саганюк спільно з першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком, начальником управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктором Фіщуком та колективом обговорили проблемні питання в роботі підприємства.

Довідка: Сергій Луцюк у 2002-му році призначений головою правління Володимир-Волинського комбінату молочних продуктів, де працював до 2007-го року. З 2007-го по 2009-ий працював генеральним директором ВАТ “Ковельмолоко” та заступником директора з виробництва ТзОВ “Агротехніка”.

Із 2010-го по 2011-ий працював першим заступником голови Володимир-Волинської райдержадміністрації. З 2011-го – директором Галіївського маслозаводу (Житомирська область) та директором птахофабрики “Авангард” (Івано-Франківська область).

У 2015 -2017 роках працював директором Славутського маслоробного комбінату та Рівненського молокозаводу. У 2010-му році обирався депутатом Володимир-Волинської районної ради.




коментарів: 2
  1. покидало його життя по керівних посадах…Що не влаштовувало в такій широкій
    географії?

  2. призначення Луцюка директором водоканалу ще раз свідчить те ,що кадрова політика мера нашого міста нікудишня . Хіба може людина яка немає відповідної освіти керувати таким підприємством ???. Краще б пан Саганюк призначив його провести облік та аудит діяльност чиновників міста , бо в нього ( Луцюка) якраз підходяща освіта . І чи довго затримається на цій посаді Луцюк … Адже якщо детально вникнути в його біографію – то більше року-два він на посадах не затримувався … І чи дав йому Саганюк заробітну плату 40 000 грн на яку хотів йти Луцюк на роботу ??? ЦІКАВО також те , що багато що поєнувало цих двох людей в минулому і можливо це стало і причиною призначення пана Луцюка директором комунального підприємства???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок