<

У центрі Володимира потрібно облаштувати нові автомобільні парковки, – Пальонка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 15.12.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У центрі Володимира бракує парковок для транспорту. Так варто було би облаштувати хоча би дві: біля храму Різдва Христового та на вулиці Драгоманова.

Це зазначив, відповідаючи на запитання журналістів під час брифінгу 15-го грудня, міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Він розповів, що у суботу мав розмову з керівниками міського управління архітектури на цю тему.

“Попередньо розроблялася схема оптимізації руху в місті. Буду спілкуватися з керівництвом єпархії ПЦУ (за облаштування парковки біля храму Різдва Христового, ред.). Там планувалося облаштувати стоянку. Були ризики. Вони (єпархія, ред.) не хотіли передавати ділянку в комунальну власність. Там непогано було б облаштувати парковку”, – зазначив Пальонка.

Нагадаємо, що парковку біля храму Різдва Христового планували облаштувати ще навесні 2019-го року, проте міська влада не знайшла порозуміння з церковною громадою.

Як зазначив Пальонка, згодом підніматиметься питання про реконструкцію вулиці Драгоманова, там також потрібні паркомісця.

“Парковки передбаються і в районі вулиці Драгоманова. Треба рано чи пізно буде провести реконструкцію вулиці і збільшити паркомісця на ній. Наприклад, біля храму зараз інколи не можна проїхати через припарковані авто. Будемо розглядати це питання і вносити корективи”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок