<

У ТМО Володимира юній пацієнтці видалили кісту через три мінімальні проколи шкіри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:09 | 27.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
742
/ Коментарі відсутні

У Володимирському ТМО наявна дитяча гінекологія, якою займаються сертифіковані спеціалісти. Дитячі лікарі-гінекологи у плановому порядку провели лапароскопічну операцію сімнадцятирічний пацієнтці.

Лікарі медоб’єднання здійснили видалення кісти яєчника через три проколи шкіри розмірами 0,5 сантиметра. Внаслідок цього видалили кісту розміром 10 сантиметрів, повідомляють на фейсбук-сторінці лікарні.

Напередодні оперативного втручання пацієнтку детально обстежили, оскільки вона мала скарги на нерегулярний менструальний цикл, та виявили проблему, яка була цьому причиною.

“Коли приходити вперше на огляд до дитячого гінеколога, вирішує кожний індивідуально, але ви повинні розуміти: безліч захворювань в гінекології можуть протікати без клінічних проявів, іншими словами, помітити їх симптоми самостійно практично неможливо – хвороби абсолютно ніяк себе не проявляють довгий період часу.

Але, якщо таке захворювання не пролікувати вчасно, воно може призвести до вкрай небезпечних ускладнень, які важко піддаються лікуванню, вимагають хірургічного лікування, а іноді і невиліковні”, – йдеться у повідомленні.

Запис до дитячого гінеколога можна здійснити у Довідковому бюро поліклініки ТМО з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 15:30 год. або за телефоном 0631381172, 3-41-03.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок