<

У ТМО Володимира успішно введено в експлуатацію ще дві медичні кисневі станції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:35 | 31.08.2022 / Володимир / /
Перегляди
228
/ 1 коментар

Відтепер у КП «Володимирське ТМО» працює єдина центральна автоматизована система лікувального киснепостачання із трьох станцій, що забезпечує заклад високопотоковим киснем на 100%.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці медзакладу.

З нагоди відкриття нових кисневих заклад відвідали голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко, заступниця голови ОВА Мирослава Якимчук, начальник управління охорони здоров’я Волинської ОВА Юрій Легкодух, Володимирський міський голова Ігор Пальонка, голова Володимир-Волинської РВА Юрій Лобач, голова Володимир-Волинської районної ради Віктор Хиць, депутати міської ради та підприємці-благодійники, які неодноразово надавали благодійну допомогу медзакладу.

Генеральна директорка ТМО Тетяна Ващук розповіла присутнім, що станом на сьогодні у закладі працює єдина центральна автоматизована система лікувального киснепостачання, яка складається із трьох станцій. Об’єднане функціонування даних станцій надало стовідсоткове забезпечення практично кожного ліжко-місця високопотоковим киснем, загалом облаштовано 292 точки центрального киснепостачання.

Тетяна Петрівна наголосила, що загалом спектр застосування кисню в медицині є дуже обширним. Киснева терапія необхідна не лише хворим на коронавірусну хворобу, а й пацієнтам, які страждають на гостру або хронічну гіпоксію, хворим із хронічним обстуктивним захворюванням легень, муковіцидозом, бронхіальною астмою, серцевою недостністю, усім реанімаційним та післяопераційним пацієнтам. Саме тому проведення кисню до кожного ліжка хворого є правильним стандартом світової медицини та, відповідно, було пріоритетним завданням для керівництва ТМО.

Важливим моментом є те, що станції працюють цілодобово і самостійно контролюють витрати кисню. Якщо споживання припиняється – переходять у “сплячий” режим, а за потреби вмикаються знову. Станції підключені до дизельного генератора на випадок зупинки електрики. Також у складі станцій наявні кисневі резервуари, попередньо наповнені киснем.

Опісля присутні оглянули заклад, зокрема – оновлений надсучасний операційний блок №1, який оснащений високоякісним обладнанням провідних європейських брендів, а також ряд інших капітально відремонтованих відділень та облаштоване укриття з реанімаційними і операційними залами, палатами для лікування пацієнтів в умовах війни.

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко відзначив, що за більш як рік часу, відколи він востаннє відвідував лікарню, відбулись ґрунтовні позитивні зміни. Очевидно, що цього вдалось досягнути завдяки налагодженій співпраці між керівництвом закладу та владою різних рівнів, а також – професіоналізму та високою ефективністю роботи усього колективу ТМО.

“Висока оцінка результатів нашої діяльності заряджає і спонукає до підкорення нових вершин! Дякуємо усім, хто долучився до реалізації цього проєкту! Працюємо далі з думкою про забезпечення максимального комфорту та високої якості наданих послуг для наших пацієнтів!” – йдеться у дописі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер