<

У ТМО Володимира працюватиме оновлене акушерсько-гінекологічне відділення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 10.02.2022 / Володимир / /
Перегляди
1813
/ Коментарі відсутні

З 10-го лютого у ТМО Володимира для пацієнток працюватиме оновлене акушерсько-гінекологічне відділення. Воно розташоване в корпусі по вул. Павлова.

Новою завідувачкою відділення стала лікар акушер-гінеколог вищої категорії з багаторічним досвідом у даній сфері – Васильчук Тетяна Борисівна, – інформують на сторінці медзакладу.

Для зручності пацієнтів на поверсі колишнього гінекологічного відділення буде розташовуватись консультативний прийом лікарів акушер-гінекологів, які працюватимуть у режимі колишньої жіночої консультації.

Тут працюватимуть такі лікарі: Бутулай Ігор Миколайович, Хомюк Віта Олександрівна, Нехай Катерина Вікторівна, Ткачук Ірина Василівна,Сливка Ольга Миколаївна, Давидюк Іванна Віталіївна та Васильчук Тетяна Борисівна.

В даному відділенні пацієнтки зможуть отримати усю необхідну їм допомогу :

  • консультативний прийом;
  • огляд;
  • лабораторну та інструментальну діагностику (в повному об’ємі усі необхідні аналізи, УЗД-діагностику абдомінальну, вагінальну на предмет гінекологічних захворювань та вагітності);
  • різноманітні діагностичні та лікувальні маніпуляції (гістероскопія, вишкрібання, поліпектомії, зупинки кровотеч та ін.).

Також у даному відділенні функціонуватимуть дві операційні кімнати у яких лікарі матимуть можливість оперувати пацієнток з різноманітними гінекологічними захворюваннями.

У відділенні буде надаватися ургентна та планова допомога жителькам Володимира, Володимир-Волинського району та іногороднім пацієнткам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер