<

У ТМО Володимира планують відремонтувати відділення анестезіології та інтенсивної терапії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 29.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
240
/ Коментарі відсутні

У Володимирському територіальному медичному об’єднанні планують провести капітальний ремонт відділення анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком. Поки заклад оголосив тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації.

Торги на виготовлення проєкту з капітального ремонту тривають на сайті публічних закупівель Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 5-го вересня, а аукціон розпочнеться 6-го вересня, – пишуть Волинські новини.

Вартість виготовлення проєктно-кошторисної документації оцінили у 240 тисяч гривень.

Проєкт має передбачати влаштування і демонтаж цегляних перегородок, заміну підлоги, заміну внутрішніх дверей, внутрішнє опорядження стін і стель, часткову заміну вікон, заміну інженерних мереж (водопостачання, каналізація, освітлення).

Капітальний ремонт має охопити відділення площею 555,42 квадратних метрів. Документацію мають виготовити до кінця поточного року.

Нагадаємо, 19-го серпня на позачерговій сесії міської ради Володимира депутати проголосували за виділення для ТМО 68 млн грн на створення відділення інтервенційної кардіології для лікування інфаркту міокарда та ремонту приймального відділення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок