<

У ТМО Володимира планують замінити два ліфти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:20 | 17.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
263
/ Коментарі відсутні

Оголосили тендер на капітальний ремонт (заміну) аварійних ліфтів в корпусі №1 комунального підприємства «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання», що на вулиці Шпитальній, 20.

Йдеться про капітальний ремонт двох ліфтів пасажирського та лікарняного у корпусі ТМО №1. На ці роботи передбачили 4 235 078,40 грн. Відповідний аукціон оголосили 9-го січня на сайті державних закупівель.

Згодом з’явилася інформація, що аукціон в даній закупівлі проводитись не буде. Переможця визначать за ціною, яку учасники вказують при подачі пропозиції. Це пов’язано нерівномірним доступом учасників до торгів через нестабільність електропостачання по всій території України. Відповідну постанову №1495 від 30-го грудня, щодо скасування публічних закупівель через електронні аукціони на час воєнного стану затвердив Кабмін.

Нагадаємо, наприкінці минулого року у ТМО Володимира розпочались ремонтні роботи приймального відділення. Це є однією з умов отримання статусу кластерної лікарні за який триває боротьба між нововолинським та володимирським медзакладами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер