<

У студії “БУГ” журналісти місцевих видань Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 6.06.2016 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
21
/ коментарі 4

6-го червня в Україні відзначають День журналіста. З нагоди професійного свята до студії “БУГ” запросили представників всіх ЗМІ Володимира-Волинського.

Журналісти обговорили тенденції, проблеми та перспективи місцевої журналістики. Також привітали колег із професійним святом!

Додамо, Катерина Музичук отримала перемогу в журналістському обласному конкурсі “Перо Волині”, а Тетяна Ізотова перемогла в номінації “Журналістська активність”.




коментарів: 4
  1. вітаю всіх журналістів м. Володимира -Волинського з професійним святом , бажаю успіхів у вашій нелегкій і часом невдячній роботі , звичайно , здоровя , терпіння , наснаги в роботі , ну ,а особливо хочу відзначити все таки те , що , на мою думку , все таки пальму першості по активності , по кількості матеріалів , по тому як реагують жителі міста на матеріали журналістів , все таки не дивлячись на певний потекторат п. Гузя( не знаю чи це добре чи погано) в місті лідерство тримає ” Буг” , ну і на пяти вже ім починає наступати , хоч ще невпевно “Володимир медіа” , думаю , що вирвавшись з деякої опіки влади з часом додасть у популярності і ” Слово правди” ,надіюсь , що у цієї газети є майбутнє , ну а відносно місцевого телебачення , якщо воно і надалі буде висвітлювати події , а особливо політичного напрямку так мляво , однобоко , боячить сказати лишнє необережне слово , бо що скаже чи подумає власник або влада , не організації круглих столів на злободенні теми міста , а їх чимало , а це проблеми з неякісними ремонтами доріг , з монопольно високими цінами на продуктових ринках міста ,з питаннями неякісного обслуговуваня і транспортного перевезення пасажирів , непрофесійного підбору кадрів в установах та управліннях влади міста , проблеми з надійністню постачання
    холодної води та відсутністю гарячої води , відсутністю ,маючи річку, обладнаних місць для відпочинку біля води та відсутністю очистки стоків в річку та інших поблем , звязаних з депресивним напрямком розвику міста , приведе до того , що з часом до передач місцевого телебачення буде взага втрачена всяка цікавість , а деякі ( а це вже видно зараз) інтернет – ресурси міста та деякі газети ( не всі) в місті будуть повністю і , а заслужено домінувати як четверта і така необхідна особлово для нашого міста влада. щасти вам всім у пошуках свого читача і своєї аудиторії !!!

    • Володимирмедіа нєрвно курить бамбук на фону прогресивного і прогресуючого БУГА.

  2. Всі працюють на хазяїна або стають хазяїнами. Головне, щоб була свобода дій та не вказували, що робити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер