<

У студії “БУГ” Тарас Дукельський про проект реконструкції центральної частини міста Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:13 | 18.02.2018 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
15
/ коментарів 8

Архітектор Тарас Дукельський один із чотирьох представив свій проект реконструкції центрального простору Володимира-Волинського на громадських слуханнях, які відбулися нещодавно. Він цілком безкоштовно створив проект перевтілення скверу біля історичного музею.

Робота Тарас Дукельського привернула увагу мешканців міста своєю урбаністикою. Архітектор пропонує створити у сквері так звані «МАФи»- центри тяжіння, де можна буде проводити час. Проект передбачає реставрацію мур капуцинів, створення невеликого амфітеатру, перетворення скверу з транзитної зони до центру міста на справжній парк для відпочинку.

У ефірі “Бугу” Тарас Дукельський розповідає про свій проект, можливості його втілення та відповідає на запитання чи згідний він піти на компроміси у своїй розробці.

Анонсуємо: у студії БУГу невдовзі зустрінемося з дизайнером Андрієм Гнатюком, який також запропонував свій проект реконструкції центрального простору міста.

Пропозиція реконструкції від Тараса Дукельського:




коментарів: 8
  1. Молодці! Вам ,молодим,відроджувати Володимир! Посувайте тих старих п….нів! Ваше життя-Вам будувати!

  2. Гарна картинка, ну і все. Вигляд закинутого парку, не відповідає духу і тематики даної території (такий би на болотах “Словянського” побудувати). по кошторису-дорого. Амфітеатр залити такий 2лям. і не вкладешся. А ще підпорні стіни навколо дерев з цегли (за два роки розлетиться цегла в порошок від сирості, гігантські вітряки без бетону на 4 куба полетять за вітром. а як цей бетон під корені заливати? Це деревам хана. Амбіцій десь, як і у його тестя.

    • Пане Дрон, дуже складно спілкуватися з людиною з таким ім’ям, Вас серйозніше сприймуть коли писатимете від свого імені, ЦЕ ПЕРШЕ.
      ПО ДРУГЕ, якщо Ви спеціаліст по розрахунку кошторисної документації, я буду радий вислухати зауваження людини ІЗ ВЕЛИКИМ ДОСВІДОМ. (можливо Ви на наступний раз замість довгого необгрунтованого коментаря завантажите кошторис на АМФІТЕАТР, тим більше що він уже є, я так розумію, чи це просто домисли?).
      ПО ТРЕТЄ Дуже багато конструктивних зауважень, Ви напевне маєте диплом інженера -конструктора і не один десяток років практики, + величезну фантазію якщо визначили по моїх картинках усі особливості конструкцій, матеріали і їх кількість.
      Я чудово сприймаю правильну критику і враховую її, Але із Вашого довгого коментаря мені взяти нічого, Вибачте.
      Якщо маєте гарні ідеї прошу писати, тільки уже під справжнім ім’ям.

  3. Архітектор без амбіцій, як порваний баян. Хоч ідея хороша, але не для даної території, з такими деревами є парк в Сінгапурі він дійсно вражає. Добре що зявились ті, що дійсно щось пропонують.

  4. Змилуйтесь, що за проект?! Має бути гарно, ми ж живемо у стародавньому місті якому понад 1000 років, а екскурсії, а показовість і краса де? А де фонтанчики, а колони де на площі? Є ж ще один проект, давайте другого дизайнера, у якого озеленення гарне. Ми ж до Європи хочемо?

  5. “Наше місто одне із перших отримало Магдебурське право. Володимир – це місто королів. Воно має величну історію. Треба пам’ятати про це і використати”, – запропонував Андрій Гнатюк. У цього автора достойна робота на думку дуже великої кількості людей.

  6. Панове, а чи хтось замислювався чому сквер досьогодні залишився незабудованим і останні кількасот років ні в кого не піднялась рука щось там побудувати. Відповідь проста, це старе католицьке кладовище і там поховані в тому числі і ті самі монахи капуцини. Уважно пригляньтесь до рельєфу місцевості, там добре видно як просів грунт над деякими могилами.
    Останні щонайменше триста років ТАМ НІХТО НІЧОГО НЕ БУДУВАВ.
    Невже ми сьогодні маємо порушити споконвічні табу “не турбувати померлих” і не “танцювати на кістках”, а збудувати на могилах МАФи з амфітеатрами.
    З повагою до автора.

  7. Зони притягання з висоти людини будуть сприйматися як літаючі татілки ,перекривають крони ,затратні у виконанні.Потрівно незабувати про історію та національно -культурні традиціі та сучасні запити громади міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок