<

У студії “БУГ” представники української діаспори Європи, Близького Сходу та Латинської Америки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:02 | 20.11.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

До студії інтернет-видання “БУГ” запросили представників української діаспори Європи, Близького Сходу та Латинської Америки, які днями перебувають у Володимирі-Волинському.

З 14-го листопада за участю 40 учасників з України та діаспори стартувала міжнародна акція “Українська політика та ЗМІ очима молоді”. Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України спільно з Світовим Конгресом Українських Молодіжних Організацій, управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації, Міністерством інформаційної політики України, Міжфракційним депутатським об’єднанням “Співпраця: Україна-Діаспора” та громадською спілкою “Промінь Україна”.

Кожен день дня учасників був розпланований, вони багато побачили у столиці і з багато ким познайомилися. А з 18-го листопада приїхали у виборчий округ номер 19.  До нас приїхали:

Молдова – Дмитро Лєкарцев, голова Асоціації Української Молоді в Республіці Молдова “ЗЛАГОДА”, перший заступник Президента СКУМО (Світовий Конгрес Українських молодіжних організацій)

Ізраїль – Тімур Мамедов, представник Ізраїльських друзів України

Аргентина – Каміла Голик, Українська Центральна Репрезентація, активний член “Пласт”

Україна, м. Дніпро – Анастасія Кривогуз, представниця Дніпропетровського молодіжного парламенту

Деталі у сюжеті:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер