<

У студії «БУГу» говорили про програми підтримки ОСББ та «земельні питання» у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:58 | 12.06.2019 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У студію інтернет-видання «БУГ» завітав депутат Володимир-Волинської міської ради і голова постійної депутатської комісії з ЖКГ та земельних питань, керівник ради голів ОСББ міста, а також начальник Володимир-Волинського відділення Фонду соціального страхування Григорій Цаль-Цалко.

Спочатку з Григорієм поговорили на тему ОСББ: дізналися чи формуються вони у Володимирі сьогодні, які позитивні моменти їхнього формування та чи існують програми підтримки ОСББ у місті та державі.

Також, як голова так званої «земельної комісії» Григорій Цаль-Цалко розповів про роботу комісії, про правила, якими керуються депутати при прийняття рішення продовження оренди земельної ділянки, надання земельних ділянок учасникам АТО та інше.

На завершення говорили про зміни в діяльності Фонду соціального страхування. За словами гостя студії, зміни є, оскільки було введено електронні лікарняні листи. Він повідомив, що, на жаль, сьогодні спостерігається затримка з виплатою лікарняних, але це питання згодом вирішиться. Також говорили про путівки на реабілітаційне оздоровлення та хто має право їх отримати.




один коментар
  1. хотілося знати , коли пан Цаль-Цалко спить ??? Бо якщо спрацювати як треба і щоб кругом був лад -йому 24 години на добу мало – адже на основній роботі він повинен відпрацювати 8 годин , далі він ще голова 3 -ох ОСББ , далі – так званий керівник Асоціації ОСББ , далі керівник фракції БЛОКУ Петра Порошенка в міській Раді, далі голова постійної депутатської комісії і ще час займають так звані консультації з першими особами влади у білому домі …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер