<

У Слов’янському парку Володимира облаштують найбільший дитячий майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:45 | 3.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
2104
/ Коментарі відсутні

В одному з найбільших парків Володимира за кошти соцеконому обладнають новий сучасний дитячий майданчик, який буде наймасштабнішим на теренах міста.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка під час брифінгу 2-го листопада.

Комплекс елементів для дитячого майданчика у парку “Слов’янський” мають придбати за кошти соцеконому, які нещодавно виділив Кабмін на прохання народного депутата України Ігоря Гузя. Вартість конструкцій 700 тисяч гривень, їх планують закупити уже цього року.

Також ще 500 тисяч соцеконому виділять на капітальний ремонт скверу “Героїв майдану”. Наразі там розпочали кронувати дерева. Разом з тим планують оновити сквер у військовому містечку. На дані роботи виділили мільйон гривень.

У парку “Княжий” за кошти соцеконому планують закупити 20 лавок та декілька елементів для дитячого майданчика у парку. Окрім цього у місті хочуть встановити дві сучасні зупинки, схожі на ті, що ставили поляки на вулиці Устилузькій. А також кошти будуть спрямовані для закупівлі техніки у навчальні заклади громади Володимира.

“Невідомо, чи кошти соцеконому будуть перехідні, тож необхідно їх розподілити і провести закупівлі вже у цьому році, щоб вони не пропали”, – додав Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок