<

У школі Володимира-Волинського в рамках «GoCamp» працює волонтер з Іраку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 15.08.2019 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинській загальноосвітній школі №5 з 12-го серпня діє англомовний дитячий табір «GoCamp». Працювати у таборі з Іраку прибув волонтер Джамал Абдурахман.

Як розповіла вчитель англійської мови, яка займалася організацією табору у школі, Тетяна Тарасюк, заявку на проведення у навчальному закладі «GoCamp» відправили ще взимку. Позитивну відповідь отримали у березні.

Англомовний табір проводиться у партнерстів з украхнським мобільним оператором і після завершення зміни, яка триватиме всього два тижні, діти повинні створити пропозиції мобільного додатку.

До волонтера вчителі та діти звертаються просто Абду. Як розповідають, він доброзичливий і простий, завжди відповідає на запитання і ділиться усім, що має сам.

Як розповів БУГу Джамал, в Іраці він займався волонтерством близько 4-ох років. Україна – це перша країна, в яку він потрапив. Тут усе інакше, аніж на його батьківщині. Відрізняється усе: культура, їжа, релігія і ландшафт. Дуже цікаво досліжджувати новий світ, говорить хлопець.

Він вже встиг побувати у Києві і найбільше, що його вразило, це колористика міста і куполи храмів, яких дуж багато і які блищать на сонці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер