<

У сервісній зоні поблизу Устилуга контрольний пункт прикордонників замінили на поліцейський. Загальна картина дня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:31 | 17.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ коментарів 8

Зранку, 17-го листопада, із сервісної зони перед в’їздом до Устилуга прикордонники зняли контрольний пункт пропуску. Автомобілі, що зазвичай відстоювали чергу до в’їзду у митно-пропускний пункт заїхали у місто та сформували кількакілометрову чергу.

Події дня розвивались досить динамічно. Спочатку черга буквально “паралізувала” місто, адже одна смуга дороги була повністю заставлена автомобілями, рух здійснювався лише по одній частині.

Нагадаємо, що як причину Олександр Чорний, перший заступник Львівського прикордонного загону, назвав відсутність можливості контролювати сервісну зону. Відомо, що вчора (16-го листопада) ними було прийняте внутрішнє розпорядження. У Львівському загоні вважають, що контролюючі функції має виконувати поліція.

Тим часом місцеві мешканці висловлювали обурення такою ситуацією. Та вже близько третьої дня перекрили в’їзд до митно-пропускного пункту. Люди висловили основну вимогу – повернення черги за місто.

Деталі в сюжеті:

За півгодини перекриття, до мешканців Устилуга вийшов представник прикордонників та пояснив ситуацію. Працівник прикордонної служби повідомив, що не будуть відновлювати пункт прикордонників у сервісній зоні, а лише забезпечуватимуть роботу митно-пропускного пункту.

Тоді ж начальник Володимир-Волинського відділку поліції Михайло Бобик поінформував присутніх, що перед в’їздом у місто буде виставлений поліцейський наряд, який здійснюватиме функції контролю за правопорядком і дотриманням черги.

В цей же час було вирішено “розвернути” чергу, яка на зазначений момент простягалась від шлагбаума до магазину “Зодіак” ( близько двох кілометрів), та виставити її за межами міста. Водії хоча й обурювались, що таким чином можуть втратити порядковий номер, але вже за хвилин 20 черга повернулась у попередні межі.

img_1920
img_1928
img_1941
img_1948
img_1952
img_1953
img_1982
img_1985
img_1987
img_1990




коментарів: 8
  1. Головне говорять мешканці устилуга які взагалі не мають відношення до нього

    • Ага!!! І говорять ті які б до всіх мали діло, тільки через те, що вони хоть щось роблять!…. для того щоб люди мали за що кормити дітей і платити ком послуги. Які через таких писак і борців за справедливість довели людей до з убожіння!!! А на рахунок відношення до. Устилуга то нехай в вас під хатою, шановний стоять машини люди кидають сміття , ходять в туалет на ваш паркан а ви підтримуйте популізм….

  2. Шукати роботу потрібно в украіні ,хватає,а то попривикали папіросніки не чого не робити,мозолять очі устилужцям

  3. Хватає……???? 2000 тисячи гривень хватає?!!! А квартиру а їсти купити , дітей в школу відправити! Хватає!??? Тільки таким ледарям як ви хватає!!!! А половина тих людей що їздять, в день на роботі в ночі в польщу та ще й дітей з собою беруть щоб ще якусь норму взяти. Діти уроки в машині вчать! Довели країну правдолюби !!!!!!!

  4. Шановні за рахунок митниці і 70% жителів нашого міста та району виживають. Ви забули як ті ж самі люди перевозили бронежилети на собі для Майдану, надали гроші та продукти харчування для бійців АТО. Вони невинні, що знову до влади прийшли жиди і залишили їх за межею бідності, а самі декларують мільйоні статки, жирують, зарплати поробили в мільйони за рахунок траншів з Європи. І ще, прийшли на сервісну зону працівники поліції і стало видно, що прикордонники робили черги штучні, щоб отримувати хабарі.

  5. То тоді де нам стати, щоб прикордонники контролювали чергу в границю: Жовтнево, Луцьк чи поставте Ч… і Г… І не вимагайте з них 2млн. грн за місяць, і тоді вони будуть спроможні нормально працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер