<

У селі Заріччя Володимирської громади запрацювала нова гілка водопроводу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 3.02.2023 / Володимир / /
Перегляди
317
/ Коментарі відсутні

Днями КП «Володимирводоканал» завершив роботи по приєднанню мешканців вулиці Лобачинської у Заріччі Володимирської громади до нової мережі водогону.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці підприємства.

Як попередньо зазначалось, протяжність труб діаметром 110, 75 та 63 мм, прокладених у рамках реконструкції водопроводу, що веде до очисних споруд, становить 2,4 км. Новий водогін, який з часом буде під’єднано до очисних споруд, дозволить забезпечити централізованим водопостачанням та якісною питною водою жителів вищеназваної вулиці.

Це один з наймасштабніших проєктів, реалізований силами КП “Володимирводоканал” упродовж кількох місяців. Попередній вдалося втілити по вулиці Роксолани, замінивши 300 метрів зношених мереж на нові, тим самим ліквідувавши проблему з частими поривами.

Вже у цьому році планується прокладання нового водопроводу у районі скотофуражного ринку у Володимирі, де є проблема з тиском подачі води.

“Таким чином, поступово, метр за метром, відбувається оновлення водопровідної системи міста, яка будувалася 50-60 років тому, та є застарілою”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа