<

У селі Заріччя ремонтують дорогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 18.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
1326
/ коментарів 6

18-го серпня у селі Заріччя на вулиці Озерній, асфальтування якої чекали вже декілька місяців, проводять ремонтні роботи. Зі слів підрядника, їх закінчать за два-три дні, якщо будуть сприятливі погодні умови.

Вулиця включена в перелік об’єктів громади Володимира, в яких фінансування 50/50 за кошти місцевого і державного бюджету. Вартість ремонтних робіт вулиці Озерної – більше чотирьох мільйонів гривень, за словами голови громади Ігора Пальонки.

“Радує те, що в нас на черзі ремонт інших вулиць села і те, що на вихідних на фестиваль “Княжий” відвідувачі зможуть дібратися вже по рівній дорозі”, – повідомляє мер.

Читайте також: У Володимирі відремонтують на умовах співфінансування вулицю Павлова, а в селі Заріччя – Озерну.




коментарів: 6
  1. Доброго дня. А коли планується ремонт хоча б центральної дороги у с. НОВОСІЛКИ?

  2. Було би добре щоб за собою прибирали а то щебінь який туди підвозять всіяв відрізок дороги і проїжджаючи по ньому вилітає куди завгодно б’є по кузову авто а там фари лобове скло не кажучи про лакофарбове покриття

  3. А на 2022 не планують фестиваль в Дігтеві, може і до нашого села проложили асфальт.Перед виборами тоді ще голова ОТГ обіцяв ,,тільки закінчать в Ласкові то почнуть в Дігтеві”. Вже проходить другий рік а асфальту немає, пішов на Заріччя… це ж рідне село…???

  4. Коли Броварну заасфальтують ? Фестиваль раз в рік ,а люди і діти кожен день до школи ,та на роботу болото місять. Зарічянці !

  5. Мешканці вулиці Гулевичівни ще три роки тому зробили за власний кошт проектну документацію і все далі місять болото. Ось так оперативно працю наша влада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа