<

У селі Лудин Володимира-Волинського району у дитсадку вибухнув котел

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 15.01.2015 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У котельні дитячого садочка села Лудин Володимира-Волинського району вибухнув твердопаливний котел. Аварія сталася ще 9 січня, але інформацію від громадськості приховали.

В результаті інциденту постраждав кочегар, якого з опіками І-ІІ степенів госпіталізували у травматологічне відділення Володимир-Волинського ТМО, – пише інформаційне агенство Волинські Новини

Зі слів заступника голови Володимир-Волинської районної ради Павла Карпюка, ймовірною причиною вибуху котла є замерзання системи опалення.

«На різдвяні свята опалення не вмикали, бо були вихідні. Але ж це не означає, що підтримувати температурний режим не потрібно було. Так, у результаті вибуху тепер доведеться замінювати вікна та двері у самому дитсадку, купити новий котел та можливо й замінити батареї, а також відновити саме приміщення котельні», – розповів Павло Карпюк і додав, що ремонтні роботи вже розпочалися.

Незрозуміло чому саме замерзання батареї в системі опалення стало імовірною причиною вибуху котла, адже на різдвяні свята температура повітря була плюсовою.

Тож питання про те, що насправді спричинило вибух: недотримання елементарних правил техніки безпеки чи несправність опалювальної системи, залишається відкритим.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер