<

У селах Устилузької об’єднаної громади відкрили два нових дитячих майданчики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 24.02.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Для дітей, які проживають у селах Стенжаричі та Микитичі Устилузької об’єднаної громади, їхніх батьків, громадськості села 24-го лютого відбулося справжнє свято – відкриття дитячих ігрових майданчиків.

Це радість для малечі, можливість активно розвиватися, і звісно, допомога для батьків, зазначив помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч. Яскраві гойдалки, лавки, гірка, пісочниця, – далеко не повний перелік того, чим облаштували ігровий майданчик. Діти залюбки опановували нові атракціони.

Народний депутат Ігор Гузь ініціював виділення коштів з держбюджету на нагальні проблеми округу, враховуючи пропозиції місцевої влади різних рівнів. В тому числі й на встановлення дитячих та спортивних майданчиків, яких вже відкрили чимало, кожен вартістю майже 80 тисяч гривень. Громада села подякувала народному депутату та місцевій владі за підтримку.

Закінчилося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: дитячі ігри та розваги. Найперше дітлахи весело закружляли на каруселі та з дзвінким вереском побігли на інші гойдалки. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.




коментарів: 4
  1. Ви там як себе обзивайте-а тим дядькам за качалки скакалки візжалкі ВАМ ДЯДЬКИ а саме Гузь-від дітей ВЕЛИКА ПОДЯКА!!!Дітям так приємно-це і держава мала зробити тільки за власними проблемами на дітей на…

    • Ну вже в пісочниці могли відра два піску всипати. Це все все одно, що Вас на обід запросять, тарілки поставлять, ложки дадуть, а борщу не нальють.
      А так дійсно гарно !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер