<

У садочку №2 у Володимирі-Волинському капітально відремонтують дах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 6.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

У ДНЗ№2 «Казка» у Володимирі-Волинському проводяться роботи з капітального ремонту та утеплення даху. Виконати їх планують до кінця літа.

В попередні роки вже було утеплено фасад садочка і замінено усі вікна. Тепер же, щоб завершити заходи з термомодернізації, виконують роботи з утеплення даху.

Як розповів Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови Володимира-Волинського, дах накривається ПВХ-мембраною. Це вже третій дах, який капітально ремонтується у ДНЗ міста.

“Два роки тому зробили дах у садочку №8, на умовах співфінансування відремонтували дах у садку №8. Кошти на дах садка №2 були виділені ще при формуванні міського бюджету, був проведений тендер. Загальна проектна кошторисна вартість була майже 2,5 мільйона гривень. Проте була конкуренція між учасниками тендера і ціну скинули. Зупинилися на 1 млн 760 тисяч гривень. Є економія коштів міського бюджету”, – розповів Ярослав Матвійчук.

Роботи планують завершити до кінця літа.




коментарів: 2
  1. на мою думку при виділенні коштів для таких заходів може мати місце явище відмивання і марнотратство бюджетних коштів як це мало місце в садку № 8″ Вишиванка” , адже при розробці таких проектів відсутнє техніко – економічне обгрунтування таких робіт , як це вимагають відповідені нормативи …

  2. Пане підкаблучник-Матвійчук, шоб зекономити ше більше державних грошей, можна було проектну вартість зробити у 10 лямів.
    Уявляєш, скільки б тоді зекономили!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця