<

На розвиток Володимира-Волинського надійде 2,5 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 26.02.2019 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Майже 2,5 мільйона гривень на соціально-економічний розвиток Володимира-Волинського з ініціативи народного депутата Ігоря Гузя спрямують з державного бюджету. Це – перший транш коштів, що надійде у міську казну в 2019 році.

Про це він розповів під час робочої поїздки у Княже місто, зустрічаючись із колективом міської стоматполіклініки.

Зі слів головного лікаря  Надії Свіци, за останні 15 років в установі замінили старе обладнання на значно новіше й сучасніше зі Словаччини. Ремонт у кабінетах зробили своїм коштом, адже мають власний спецфонд. У рік це – понад 2,3 мільйона гривень.  

«Ми надаємо всі види стоматологічних послуг, як для міської установи. У нас є терапевтичне і хірургічне відділення, працюють дитячі спеціалісти, а також ортодонт, протезист. Всього в поліклініці – 28 лікарів, а разом із технічним персоналом – 72 особи. На сьогодні потребуємо ремонту в підвальному приміщенні, де актова зала, й ми проводимо там різноманітні заходи, а також в коридорах на першому поверсі», – сказала вона.

Парламентар розповів, що його зустріч із трудовим колективом – це приклад системної роботи. В окремих установах він бував уже декілька разів:

«Моя зустріч з вами – не передвиборча. Я йду всюди, де мене хочуть почути: установи, двори. Працюють мої приймальні в окрузі. З міською владою у нас чітке порозуміння – жодних конфліктів з Петром Даниловичем (Петро Саганюк – Володимир-Волинський міський голова – ред.). Завжди, коли з командою працюємо в місті, зустрічаємося з ним і обговорюємо ключові питання».

Так, за перший транш бюджетних коштів, що надійдуть цього року в міську казну:

  • мільйон гривень спрямують на облаштування рекреаційної зони на берегах річки Риловиця;
  • 400 тис. грн – на встановлення елементів спортивного майданчика зі штучним покриттям на вулиці Туполєвій, 1;
  • 300 тис. грн – для облаштування елементів дитячого майданчика у ДНЗ № 1 «Дзвіночок»;
  • півмільйона надійде для утеплення фасаду дитсадка № 8 «Вишиванка»;
  • чверть мільйона – на капремонт елементів інсталяції «Я люблю Володимир».

Всього – 2,5 мільйона гривень.

Окрім зустрічі в стоматполіклініці, Ігор Гузь також спілкувався із педагогами Міжшкільного навчально-виробничого комбінату у Володимирі-Волинському, з майстрами дитячої художньої школи міста та представниками громадської організації «Холмщаки».  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа