<

У Володимир-Волинській РДА підняли питання субсидій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 14.09.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У понеділок, 14 вересня, в Володимир-Волинській районній державній адміністрації обговорювали питання оформлення субсидій.

Зокрема, в районі 1 580 осіб вже звернулися із питанням оформлення субсидій. Чиновники, таку активність, пояснюють наближенням опалювального сезону.

За статистикою, яку представили в РДА, для оформлення субсидій звернулося вже 24% населення району, що в порівнянні із минулим роком, в 5 разів більше.

Також, в управлінні соціальним захистом населення планують змінити регламент прийому громадян. Так, планується, що прийом громадян проходитиме до 16:00, а вже потім працівники самостійно реєструватимуть документи.

“Навантаження шалене, ми закидані паперами. Зараз йде робота із працівниками укрпошти, адже якість надісланих декларацій жахлива. Фактично всіх людей потрібно викликати для переоформлення документів. Будемо ще раз проводити навчання із поштарями, так як очікуємо ще значну кількість заяв” – зазначила Наталія Голюк,  начальник управління соціального захисту населення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер